Wat heb je nodig?
- pasta (spirelli's of strikjes, in principe kan alles)
- mayonaise of hollandse slasaus (gewoon van die witte)
- tomaten ketchup
- hardgekookt ei, tomaat, tv- worstjes, augurk,... (gewoon alles wat je lekker vind)
- kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- kook de eieren (als je dit nog nooit gedaan hebt -> 10 min in kokend water) en laat afkoelen.
- giet de pasta af in een vergiet en spoel het af onder koud water (gaat het verdere kookproces tegen en zorgt dat de pasta niet aan elkaar kleeft).
- pas als de pasta helemaal koud is voeg je er mayonaise en een klein beetje ketchup aan toe, anders wordt de mayonaise ranzig.
- snijd alle dingen die je er in wilt gaan doen in stukjes en voeg ze als laatste toe.
- zet in de koelkast!
- wij maken meestal genoeg voor 2 dagen, lekker makkelijk :)
Welke ingrediƫnten voegen jullie toe aan koude pasta?
Groetjes Lauranne ♥
Geen opmerkingen:
Een reactie posten